Escola d’idiomes

L’Escola d’Idiomes Ampa Scala Dei – Activa és un projecte d’ensenyament d’anglès en horari extraescolar dirigit a alumnes des d’infantil fins a secundària i batxillerat.

HORARIS

ACTIVITATDIESHORARICURSPREU/CURS
Escola d’idiomesDimarts17:15-18:45hESO45€
Escola d’idiomesDimecres17 a 18:30hBatxillerat48€
Els alumnes d’ESO i Batxillerat duran a terme una prova de nivell per tal de formar grups per nivell una cop hagin iniciat les classes.

REUNIÓ INFORMATIVA VIRTUAL

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

Inscripció on-line a través de la plataforma d’Activa: www.plataforma-activa.org

MÉS INFORMACIÓ

FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA WEB

1. Accedeix a l’enllaç i fes «clic» en l’apartat «FAMÍLIES» i posteriorment a «Sol·licitud d’alta per a famílies». És aquí on podràs realitzar la teva sol·licitud de registre.

2. Emplena les teves dades (els relatius a la família i no a l’alumne/a).

3. Tria la teva escola: «AMPA SCALA DEI».

4. Inscriu a l’alumne/a fent «clic» a «Afegeix dades alumne/a». Si tens més d’un/a fill/a, quan hagis finalitzat amb les dades del primer/a, fes «clic» una altra vegada sobre «Afegir dades alumne/a».

5. La teva sol·licitud de registre haurà finalitzat i després de la nostra validació, rebràs un correu electrònic confirmant l’alta i recordant el teu usuari i contrasenya.

6. Quan hagis rebut el correu electrònic, hauràs d’accedir a la plataforma amb les teves dades d’accés per a realitzar la inscripció en les activitats que vulguis fent clic sobre el nom del teu fill/a i posteriorment en l’apartat «Nova inscripció».

RENOVACIONS

1. Accedeix a l’enllaç per introduir el teu usuari i contrasenya que vas escollir el curs anterior. Si no el recordes, pots fer “clic” a “Ha oblidat la seva contrasenya?” perquè te l’enviïn al correu electrònic.

2. Accedeix al nom de l’alumne.

3. Fes “clic” a “Nova inscripció” i seguidament a “inscriure”.

Si voleu més informació no dubteu en contactar amb ACTIVA trucant al 932 840 222 de dilluns a dijous de 09h a 14:30h i de divendres de 09h a 14h o enviant un correu electrònic a extraescolars@activa.org