Socialització de llibres

La socialització de llibres és un projecte per optimitzar els recursos educatius de mestres i alumnes.

El passat dimecres 18 de maig vam fer la reunió telemàtica per presentar i explicar el projecte de socialització de llibres portada a terme per la comissió de socialització de llibres de l’Ampa.

Va ser un projecte que van engegar abans de la pandèmia, i que degut a aquesta situació es va haver d’aturar i ara que tornem a una normalitat, hem pogut recuperar-ho.

Degut al canvi de llei en educació, el proper curs 2022-2023 només podem començar amb els següents cursos: 1r i 3r d’Eso i 1r de batxillerat. I pel curs 2023-2024 es farà a la resta de cursos d’Eso i batxillerat.
Hem encarregat tot el projecte a una empresa experta en la matèria que es diu Comercial Girona de llibres, seran els encarregat de recollir les peticions de les famílies i de preparar-les. En el pac entren tots els llibres de text que es puguin reutilitzar.

En el cas dels llibres que no es poden reutilitzar es podran comprar en la mateixa empresa (sempre que la família s’hagi apuntat al projecte), a l’escola o fora de l’escola.

També hi serà per les famílies del projecte l’opció de comprar material escolar destinat al curs que faran els vostres fills. Sempre a un preu més baix que a les papereries ja que l’empresa compra directament a distribuïdors.

El primer any que una família s’incorpora al projecte, el preu es similar al de llibres nous, però a partir del 2n any en endavant passarà a pagar entre 75 o 90€, és quan notem la diferència.

La quantitat final a pagar aquest any encara no la sabem atès que no ens han concretat els llibres que farà servir l’alumnat. .
Per fer la comanda de llibres, es fa mitjançant una pàgina web, amb un codi exclusiu del col·legi, podreu pagar en diferents terminis mitjançant una transferència bancaria fins el 15 d’agost, o amb targeta.

Quan surti la llista de llibres, publicarem l’enllaç a la pàgina web.
El proper dijous 2 de juny a les 17:15 h farem una reunió informativa presencial a l’aula multiusos per a totes les famílies que vogueu venir i aclarir els vostres dubtes.

US ESPEREM!!!!