Qui som?

L’AMPA Scala Dei disposa d’una Junta de càrrecs electes que es van renovant periòdicament. La seva organització està descrita en els estatuts, disponibles a la Secretaria del nostre col·legi. Qualsevol pare o mare d’un alumne del centre (aquesta és l’única condició), pot presentar la seva candidatura als càrrecs de la Junta quan es convoquen eleccions de renovació de càrrecs. Tal i com està organitzada actualment, l’AMPA s’estructura mitjançant la tasca de la Junta i de les seves Vocalies.

Funcions del AMPA

  • Ajudar a millorar l’escola en allò que sigui possible, sense canviar l’estil propi dels seus fundadors, el seu funcionament, ni el seu model pedagògic ni metodològic.
  • Actuar com a portaveu de les inquietuds, suggeriments i propostes de les mares i pares dels nostres alumnes.
  • Representar a les mares i pares dins del Consell Escolar per tal de fer arribar les opinions d’aquests als diferents estaments del Centre.
  • Organitzar activitats complementàries a les de l’escola, destinades tant als alumnes com als seus pares: trobades familiars, conferències, visites culturals, cursets pedagògics i d’altres activitats.
  • Amb la fi de facilitar una major comunicació i un millor funcionament, l’AMPA manté reunions cada mes. En aquestes reunions solen ser-hi presents els vocals i els membres actius de les comissions que tenen assumptes en marxa o en preparació a més de representants de la direcció del col·legi.

La quota per aquest curs serà de 54 €.

Podeu contactar amb nosaltres enviant els vostres missatjes a scaladei.ampa@gmail.com