Preinscripció escolar

Curs 2021/2022

S’ha iniciat la preinscripció escolar tant per nens/es de l’etapa d’Infantil (nascuts l’any 2018) com per als nens/es de l’etapa de Primària.

A la nostra escola ja han començat les portes obertes, que aquest any es faran en format virtual, però en cas de voler visitar l’escola es podrà demanar cita prèvia escrivint un correu electrònic. Les visites es faran de forma grupal (amb un màxim de 10 persones) seguint totes les normes sanitàries. Us animem a participar tant de forma virtual com si us voleu apropar i veure les instal·lacions!

Les dades del procés són les següents:

  •  Infantil i Primària:
    – Del 15 al 24 de març
  • Secundària Obligatòria
    – Del 17 al 24 de març

Des del Departament d’Educació s’ha facilitat un podcast i un vídeo amb la informació, explicant quins són els passos a seguir en cada moment.

Aquest any tot el procés serà telemàtic i des del Departament d’Educació es recomana estar en possessió de l’idCAT certificat per poder fer els tràmits.

Si teniu qualsevol dubte escriviu un correu electrònic i des de l’escola es posaran en contacte amb vosaltres per donar-vos suport.

Des de l’AMPA us volem dir, que si escolliu la nostra escola, sereu benvinguts i benvingudes! Aquí us deixem un tastet de tot el que fem des de l’AMPA de l’Scala Dei, construïm entre tots una escola concertada, inclusiva, flexible, cooperativa i de qualitat!

Vine al Scala Dei!