Curtmetratges 3.0

L’objectiu d’aquesta activitat és proporcionar eines audiovisuals perquè puguin utilitzar-les a la seva vida professional, quotidiana familiar i social.

HORARIS

ACTIVITATDIESHORARICURSPREU/CURS
CurtmetratgeDijous17:15-18:45hESO i Batxillerat30€

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA:

Inscripció on-line a través de la plataforma d’Activa: www.plataforma-activa.org

MÉS INFORMACIÓ

FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA WEB

  1. Accedeix a l’enllaç i fes «clic» en l’apartat «FAMÍLIES» i posteriorment a «Sol·licitud d’alta per a famílies». És aquí on podràs realitzar la teva sol·licitud de registre.
  2. Emplena les teves dades (els relatius a la família i no a l’alumne/a).
  3. Tria la teva escola: «AMPA SCALA DEI».
  4. Inscriu a l’alumne/a fent «clic» a «Afegeix dades alumne/a». Si tens més d’un/a fill/a, quan hagis finalitzat amb les dades del primer/a, fes «clic» una altra vegada sobre «Afegir dades alumne/a».
  5. La teva sol·licitud de registre haurà finalitzat i després de la nostra validació, rebràs un correu electrònic confirmant l’alta i recordant el teu usuari i contrasenya.
  6. Quan hagis rebut el correu electrònic, hauràs d’accedir a la plataforma amb les teves dades d’accés per a realitzar la inscripció en les activitats que vulguis fent clic sobre el nom del teu fill/a i posteriorment en l’apartat «Nova inscripció».

RENOVACIONS:

  1. Accedeix a l’enllaç per introduir el teu usuari i contrasenya que vas escollir el curs anterior. Si no el recordes, pots fer “clic” a “Ha oblidat la seva contrasenya?” perquè te l’enviïn al correu electrònic.
  2. Accedeix al nom de l’alumne.
  3. Fes “clic” a “Nova inscripció” i seguidament a “inscriure”.

Si voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres trucant al 932 840 222 de dilluns a dijous de 09 h a 14:30 h i divendres de 09 h a 14 h o enviant un correu electrònic a extraescolars@activa.org