Inici de curs 2020-2021

Engeguem un nou curs escolar, i per tant, novetats en les activitats extraescolars. Podeu trobar tota la informació a la web de l’escola, apartat EXTRAESCOLARS.

Les activitats extraescolars es duran a terme del 5 d’octubre* del 2020 al 30 de maig del 2021.

Recordem dates importants a tenir en compte:

 • Reunió d’activitats extraescolars inici curs: dimecres 23 de setembre farem una reunió per videoconferència a les 18h (en breu us enviarem l’enllaç per poder-vos connectar. Per qui no pugui assistir, la gravarem i penjarem a la web de l’escola, apartat EXTRAESCOLARS).
  Us informarem del funcionament de les activitats extraescolars, dels protocols d’actuació davant el coronavirus i què hem de fer per sol·licitar les ajudes econòmiques a l’Ajuntament de Barcelona pel que fa activitats esportives fora de l’horari lectiu.
 • Inscripcions activitats extraescolars: del mes de juny al 27 de setembre* a través del full inscripció que trobareu a la web de l’escola o a través del següent enllaç: https://forms.gle/3L1GuzLyByGhupap6
 • El calendari definitiu de les activitats extraescolars vindrà determinat per les mesures donades per la Generalitat de Catalunya en relació al COVID-19.

  *Activitat Futbol amb competició: inscripció fins el 20 de setembre màxim, ja que cal tenir fets els equips abans de l’1 d’octubre.

  Ens agradaria destacar la importància que els infants tinguin dret al seu espai de lleure i per tan encoratjar-los a que facin l’esport que més el agradi i/o cuina. Oferirem unes activitats extraescolars segures, amb ratis d’infants molt ajustades i seguint tos els protocols de seguretat tan del Departament d’Ensenyament com del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

  *Hem hagut de retardar l’inici de les activitats una setmana, per temes relacionats amb el Covid.

  Atentament,
  AMPA, Coordinadora i equip de monitors/es