Camí escolar, espai Amic

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant el Districte d’Horta-Guinardó, l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) i l’àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, està portant a terme, en col.laboració amb els docents i l’AMPA de les escoles, un projecte educatiu relacionat amb la mobilitat i la convivència als entorns escolars. Aquest projecte s’anomena Camí Escolar, espai amic.

El Camí Escolar és una iniciativa que té per objecte promoure i facilitar que els nens i les nenes vagin a l’escola i/o d’altres equipaments a peu, de manera autònoma i segura, és a dir, sense l’acompanyament dels adults en aquests desplaçaments.

Per tot això, hem pensat fer partícips d’aquesta iniciativa primer a totes les famílies dels alumnes/es que treballin o tinguin un comerç a l’itinerari adjunt i que vulguin esdevenir un espai amic. Això comportarà que el vostre comerç es convertirà en un punt de referència per als alumnes, si finalment decidiu col.laborar amb nosaltres.

Per a ser col.laboradors en aquest projecte només cal que ens envieu un correu electrònic a l’adreça  camiescolar.scala@gmail.com.

indicant el nom i cognom de l’alumne i de vosaltres com a pares i el nom , adreça i telèfon del comerç participant.

Més endavant, un grup d’alumnes acompanyats de docents us faran una visita al vostre comerç i us serà lliurat un material informatiu i un distintiu que us identificarà com a ESPAI AMIC del projecte.

Agraïm per endavant poder comptar amb la vostra col·laboració per tal de garantir l’autonomia i la seguretat dels vostres fills durant el seu Camí Escolar.

COMISSIÓ DEL CAMÍ ESCOLAR DE PROVIDENCIA DEL CORAZÓN DE JESÚS