Aquest mes de desembre volem informar-vos d’algunes qüestions d’interès. 

  1. ASSEMBLEAEl passat dia 5 de novembre es va celebrar l’Assemblea anual de socis de l’AMPA per primera vegada a través de videotrucada.
En ella, es van tractar diferents aspectes:

  • Es van resumir els temes més rellevants del curs anterior en les quals va intervenir l’AMPA: compra del desfibril·lador + formació, proposta de canvi de la parada de bus i es va mantenir la quota.
  • Es van actualitzar els càrrecs de la junta.
  • Comissió d’activitats i actes. Van explicar les activitats en aquest àmbit desenvolupades el curs anterior entre les quals es destaquen: trobada AMPA + paellada, concurs de pessebres, taller cuina per a l’ESO, regals, medalles, rua de Carnestoltes + batukada…
  • Es va explicar l’estat dels projectes: socialització de llibres i camí escolar.
  • Es va comentar l’acció publicitària que es va portar a terme l’any passat en bus i metro per donar a conèixer la nostra escola, el cost de la qual va ser assumit per l’AMPA.
  • Estat de comptes del curs. Entre tots els assistents es va votar a favor de NO COBRAR QUOTA d’AMPA aquest curs.
  • Es van atendre tots els dubtes i consultes que van presentar els assistents.

2. NOVA WEB DE L’AMPA

Hem creat una nova de web que esperem que us agradi. S’ha fet amb molta il·lusió i afecte. Volíem haver-vos-la presentat abans que acabés el curs anterior, però la pandèmia no ens va donar la possibilitat. Per això, esperem que a partir d’ara sigui una nova eina per comunicar-nos i acostar-nos més a totes les famílies. A la nova web, trobareu totes les novetats així com projectes rellevants, entre altres. Us animem que li doneu una ullada!

3. NADALAquest any no podem celebrar el nostre mític concurs de Pessebres per la Covid-19, per això ens adaptem i volem veure els pessebres de les vostres cases! En definitiva, volem veure com cada família a la seva llar continua vivint el Nadal. D’aquesta manera, us convidem que aquest any atípic, pugeu al Facebook de l’AMPA fotos o vídeo del Nadal en les vostres llars, especialment dels vostres pessebres… Pròximament us donarem més detalls d’aquesta acció.

Finalment, indicar-vos que encara que ara temporalment no podem atendre-us a l’espai de l’AMPA situat dins de l’escola, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o comentari a través del mail.

Gràcies

AMPA Scala Dei

Per a més informació:

Web     www.ampascaladei.com 
Mail     info@ampascaladei.com 
Facebook  www.facebook.com/ampa.scaladei.94